Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

TwitchCon Amsterdam και SXSW 2020 ακυρώνονται λόγο κορονοϊού

*
TwitchCon Amsterdam και SXSW 2020 είναι τα νέα events που ακυρώνονται λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. To TwitchCon Amsterdam ήταν προγραμματισμένο για τις 2 με 3 Μαΐου, ωστόσο πριν από λίγες ώρες έγινε η σχετική ανακοίνωση ακύρωσης, καθώς υπάρχουν φόβοι για περαιτέρω εξάπλωση του ιού και οι διοργανωτές ήθελαν να προστατέψουν τους επισκέπτες. Μάλιστα, θα υπάρξει και νεότερη ενημέρωση για τα σχετικά refunds των εισιτηρίων. Αντίστοιχα, το SXSW 2020 ακυρώθηκε για τους ίδιους λόγους και οι διοργανωτές αναζητούν τρόπους να προσφέρουν μια virtual εμπειρία έστω για όσους είχαν δηλώσει ενδιαφέρον για τη φετινή διοργάνωση που ήταν προγραμματισμένη για τα μέσα Μαΐου. Μάλιστα, είχε προγραμματιστεί και ένα keynote με τον Reggie Fils-Aime και το ετήσιο panel Sonic the Hedgehog. Ειδικά για το τελευταίο, η SEGA δήλωση πως θα το διοργανώσει με νέο format τον Απρίλιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*